E-mail küldés Colling Kft.
Cím: 1138 Budapest XIII. kerület, Váci út 141 Tel: (1) 452-6900 Mobil: (20) 515-2554

Colling Kft.

A Colling Kft 1992 óta nyújt teljes körű pénzügyi és számviteli szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinek egyaránt. Tevékenységi körünk felöleli a könyvelésen, bérszámfejtésen és adótanácsadáson túl, cafeteria rendszer bevezetését és teljes körű üzemeltetését, valamint végzünk ügyfeleink részére pénzügyi átvilágítást és ellátunk különböző adminisztratív feladatokat is.

A Colling Kft tagja a Morison Internationalnek, amelyben egyedüli cégként képviseli a magyarországi pénzügyi, valamint számviteli szolgáltató társaságokat a nemzetközi outsourcing-piacon. Könyvelés, bérszámfejtés, cafeteria területünkön az egyedi riportok és adatok több nyelven is elérhetőek, valamint ügyfeleink részére szoftvereinkhez online titkosított hozzáférést is tudunk biztosítani.

2004-től pozsonyi irodánk megnyitásával egyedi szolgáltatáselőnyt nyújtunk azon ügyfeleink részére, akiknek Magyarország mellett Szlovákiában is van érdekeltsége, hiszen ugyanazokat a szolgáltatásokat mindkét országban, ugyanolyan szinten tudjuk nyújtani.