E-mail küldés Vitamed Pharma Kft.
Cím: 1096 Budapest IX. kerület, Vendel u. 7-9. Tel: (1) 299-0929

Vitamed Pharma Kft.

A Vitamed Pharma Kft rövid bemutatása

A Vitamed Pharma Kft-t 2004-ben alapította két állatorvos, akik korábbi, multinacionális cégeknél szerzett tapasztalataikat saját cégükben kívánták tovább kamatoztatni. Ennek érdekében először a magyar Lavet Kft-vel kötöttek forgalmazási szerződést, majd további gyártók hazai képviseletével bővült a tevékenységi kör. Mostanra már öt cég kizárólagos, vagy egyes termékekre vonatkozóan kizárólagos képviseletét látjuk el. A termékpaletta bővülése az első évtől kezdve a forgalom és az eredmény dinamikus növekedésével párosul.

Az általunk képviselt gyártók:

LAVET KFT.

Magyar gyártó, melynek teljes haszonállatos portfólióját, és a kutyák számára készült gyulladáscsökkentő, valamint porcvédő készítményét forgalmazzuk.

JANSSEN

Belga világcég, vényköteles termékeit és új Fidavet márkanév alatt futó táplálék-kiegészítőit forgalmazzuk.

ICF

Olasz gyártó, kutyák és macskák részére kifejlesztett állatápolási szereit, fertőtlenítőit és májvédő készítményeit árusítjuk.

NEWBORN ANIMAL CARE

Francia cég, az újszülött állatok specialistája. Mind haszonállatoknak mind kisállatoknak kifejlesztett energiapasztákat, rehidratáló készítményeket és hasfogókat kínálunk a termékei közül.

ZAGRO

Szingapúri cég, Neocidol nevű külső élősködők elleni szerét áruljuk

Termékpaletta:

 • vízben és takarmányban adagolható antibiotikumok haszonállatok részére
 • különféle belső paraziták (férgek, mételyek, kokcídiumok) elleni készítmények
 • gombák, gombaspórák elleni védekezés házi kedvencek és haszonállatok részére
 • gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító gyógyszerek kutyáknak
 • vitaminkészítmények haszonállatok részére
 • hasmenés kezelésére szolgáló szerek
 • energiapaszták borjak, malacok, bárányok és kutyák részére
 • bőrgyógyászati és fertőtlenítő készítmények kutyák és macskák részére
 • porcvédő készítmények kutyák és lovak részére
 • külső élősködők elleni fürdetőszer és rovarirtószer
 • kisállat diagnosztikai termékek

Felépítés

A cég központi irodája Budapesten található, itt történik a teljes körű adminisztrációs ügyintézés, beleértve a logisztikát, a marketinget és a pénzügyeket is. Az iroda közelében béreljük a raktárunkat, ahol a készítmények tárolása és a kiszállítások szervezése történik.

Az irodai ill. marketing személyzeten kívül három területi képviselővel és egy kiemelt ügyfél menedzserrel dolgozunk. Egy képviselő Budapesten és környékén látogatja a partnereket, míg egy képviselő a Dunántúl, egy másik pedig a keleti országrész felelőse.

Szakértelem

A cégünkben dolgozó négy állatorvos és egy mezőgazdász biztosítja a magas szakmai színvonalat, akár kedvelt állatok, akár haszonállatok gyógykezeléséről van szó.

Megbízható, gyors kiszolgálás

Állandó százmilliós nagyságrendű raktárkészlettel rendelkezünk, mely lehetővé teszi partnereink megbízható kiszolgálását. Az általunk forgalmazott termékek elérhetők állatgyógyszer-nagykereskedőktől, állatorvosi rendelőkben, patikákban és bizonyos termékek esetén akár cégünktől közvetlenül megrendelve is.

Árbevétel

A vállalkozásunk célul tűzte ki a gyors növekedést, ami a működés eddigi öt évében meg is valósult. 2008-ra többszörösére növeltük a 2005-ös 99 milliós éves árbevételt.

Küldetésünk

Cégünk filozófiáját jól szimbolizálja szlogenünk: az egészséges állatokért!

Elhivatottságunk és szakértelmünk segíti célunk megvalósítását: az állatbetegségek megelőzését, az egészség megőrzését, a beteg állatok gyógyítását, szenvedéseinek csökkentését.