ponte.hu Kft.
Cím: 1065 Budapest VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 31. Mobil: (1) 373 0733

ponte.hu Kft.

Alkalmazásfejlesztés

A ponte.hu Kft. dinamikusan követi a piaci igények változását. Ügyfeleink részére számos egyedi megoldást fejlesztünk ki, melyek standard és integrált eszközként is használhatóak. Termékfejlesztési tevékenységünk leginkább a modern webes technológiák alkalmazására koncentrál, melyeknek köszönhetően a kereskedelmi, marketing és pénzügyi vállalkozások valamint a közigazgatási intézmények igényeit is kielégítő komplex megoldásokat kínálunk.

Fejlesztési portfoliónkban megtalálhatóak a különböző intranet megoldások, az elektronikus kereskedelem és az online szolgáltatások széles skáláját átölelő termékek, mobilkommunikációs fejlesztések valamint fejlett internetes portál megvalósítást lehetővé tévő tartalommenedzsment rendszer és portál engine feladatokat ötvöző integrált internetes portál termékünk.

Fő termékünk a DOKK szerkesztőségi és portál rendszer család, amely szabványos eszközökre épülve nyújt testre szabható megoldást, az Internet és intranet tartalomszolgáltatásra. DOKK rendszerünk számos nagy Megrendelőnk (például Budapesti Értéktőzsde, Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal, Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete) esetén nyújt már több éve működő megbízható megoldást.

Az utóbbi években építettük ki mobil divíziónkat, amely mind iPhone, mind iPad és Android platformokon végez fejlesztéseket, és már több sikeres alkalmazás fejlesztésében is részt vett.

Üzemeltetés

A ponte.hu Kft. fontos működési területe a számítástechnikai rendszerek üzemeltetése, és az ezekhez kapcsolódó beszerzések szakmai támogatása.


Márkák

cms