E-mail küldés Kontír-Spirit KönyvLM Kft.
Cím: 1035 Budapest III. kerület, Szentendrei út 22. X/54. Tel: (1) 387-4002 Mobil: (70) 369-3787

Kontír-Spirit KönyvLM Kft.

Mit tenne Ma, ha tegNAV ellenőrzést kapott volna?
 
sakktábla1992-től vagyunk jelen a számviteli szolgáltatás területén kezdetben egyéni vállalkozásként, 2000-től Betéti Társaság formában, majd 2012-től Kft-ként is.
 
Ezen idő alatt hozzávetőlegesen 850 egyéni vállalkozás, 60 Bt és 70-80 Kft számviteli, adózási és egyéb teendőit láttuk el magas szakmai színvonalon, melynek eredményeként az ellenőrzések során hiányosságokat nem tártak fel a revizorok.

Mindezt a törvényi változások naprakész követésének, folyamatos szakmai továbbképzéseknek, ügyfél-centrikusságunknak köszönhetjük. Pl. alvállalkozóként hat éven keresztül végeztünk könyvelést és adótanácsadást, teljes anyagai felelősségvállalással Magyarország egyik piacvezető Biztosító Zrt vállalkozóinak.
 
Célkitűzésünk, hogy segítséget nyújtsunk a vállalkozók számára.

A Nemzeti Adó és Vámhivatal, és a többi Adóhatóság ellenőrzései oly mértékben megszaporodtak, hogy ezeknek már csak és kizárólag, szakemberek segítségével lehet megfelelni. A vállalkozások vezetői és tulajdonosai anyagi, vagy akár büntetőjogi felelősséggel tartoznak működésük törvényi előírásoknak való megfeleléséért.

Küldetésünk, hogy teljes körűen, átfogóan segítsük vállalkozását, hogy sikeresen vegye az akadályokat a törvények útvesztőiben, a lehető legmagasabb profit elérésével.

Ügyfélkörünk területi megoszlása:
 
Budapest I,II, III,IV, VI, XII, XIV,XV, XX, kerületek,  Biatorbágy, Budakalász, Dunaharaszti, Dunakeszi, Kisoroszi, Leányfalu, Nagytarcsa, Pomáz, Pócsmegyer,Szentendre, Veresegyház

Kezdő ügyfeleink számára mindenre kiterjedő általános, majd tevékenységére speciális ismertetőt adunk, adózással és könyveléssel kapcsolatban személyre szabottan.

Munkánkat a legkorszerűbb számítástechnikai háttér is segíti, biztosítva az állandó változások naprakész követését, hogy önnek folyamatosan rendelkezésére álljanak a szükséges információk, a vállalkozásának gazdálkodásával kapcsolatban.

Szakmai háttér:
 
Regisztrált mérlegképes Könyvelők -bér, Tb Szakügyintéző, Termékdíj szakelőadó, Könyvvizsgáló -Cégjogász,ügyvéd, Adótanácsadó. Informatikus

Cégünk 2004-óta tagja a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének.
Cégünk szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik.

Vállaljuk:
Egyéni vállalkozók -  pénztárkönyvi, könyvelését, az előírt analitikák vezetését, adóbevallások elkészítését, leadását, 2006 januártól elektronikus úton Ügyfélkapun keresztül, havi rendszerességgel.
 
  • Társas vállalkozások : Bt, Kft könyvvezetését
  • EVA -s vállalkozások bevételi nyilvántartás vezetését( Bt-KKT)
  • Számviteli törvény hatálya alá tartozó EVA -s Kft könyvvezetését