E-mail küldés Szabó Biztonságszolgáltató Kft.
Cím: 5700 Gyula, Kölcsey u. 19. Mobil: (20) 928-7541

Szabó Biztonságszolgáltató Kft.

24 órás távfelügyelet és kivonuló szolgálat, telepek, irodaházak, munkaterületek élőerős őrzése, portaszolgálat, riasztó-tűzvédelmi, jelző és beléptetőrendszerek tervezése, kivitelezése, videórendszerek tervezése, kivitelezése igény szerint 24 órás távfelügyelettel, biztonsági kockázatok készítése.

 

A Szabó Biztonsági szolgálat 2008-ban alakult 18 éves rendőri múltra visszatekintve egyéni vállalkozásként. Fejlődése során 2011 évtől Kft-ként végzi tevékenységét. A Biztonsági Szolgálat az ügyfelek egyéni élethelyzeteire, tevékenységére és az aktuális körülményeire figyelemmel, magas szintű - elméleti és gyakorlati - rendvédelmi szakértelemmel kialakított és működtetett biztonsági szolgálatának alkalmazása az áldozattá válás elkerülésének, a vagyon megőrzésének, a bűnmegelőzésnek kiemelkedően hatékony eszköze, mely a költségeket messze meghaladó mértékben szolgálja a védett személy, illetve objektum javát és érdekeit.

 

Szolgáltatásaink:

- a helyszín és a Megrendelő igényeinek alapos felmérése után az alkalmazandó riasztórendszer megtervezése;

- a riasztórendszer kiépítése, a Megrendelő által kiválasztott kategóriájú berendezések ill. anyagok felhasználásával;

- más által tlepített riasztórendszer felülvizsgálata, a távfelügyeleti rendszerbe való bekapcsoláshoz esetlegesen szükséges átalakítások elvégzése;

- a riasztórendszer bekötése a diszpécserközpontba vezetékes- vagy GSM telefonrendszeren, GPRS, IP alapú vagy URH rádión keresztül;

- behatolásra, illetve a rendszer hibájára utaló jelzés vétele esetén a Megbízónk előírása szerint meghatározott telefonszámok azonnali értesítését, illetve képzett járőr azonnali helyszínre küldését;

- huzamosabb távollét(pl. szabadság) esetén rendszeres járőrözés;

- a riasztórendszeren keresztül küldött egyéb jelzések (tűz, pánikriasztás, orvos kérés) feldolgozása és a megállapodott feladat azonnali megindítása;

- mobil támadásjelzőkről leadott riasztások fogadása és kezelése

- 24 órás távfelügyelet, 24 órás kivonuló szolgálat

- Telepek, irodaházak, munkaterületek élőerős őrzése (pl.: portaszolgálat, recepció)

- Riasztórendszereink MABISZ engedéllyel rendelkeznek

 

Célunk, hogy minden egyes Ügyfelünknek olyan szolgáltatást tudjunk kínálni, amely igényeinek és elvárásainak a legjobban megfelel. Ezért alkottunk szolgáltatás-csomagokat, melyeket további opciókkal kiegészítve a legkisebb lakástól a legnagyobb családi házig, üzlethelységig, raktárépületig megfelelő megoldást tudjunk kínálni.

 

1. Diszpécseres szolgáltatás

- A felügyelt riasztórendszer állandó védelem alatt áll. Az objektumra felszerelt központ egy ún. távfelügyeleti riasztóközponthoz csatlakozik, melynek segítségével biztosított, hogy az objektumon elhelyezett érzékelők jeleit néhány másodperc alatt lokalizálni, követni lehessen. A számítógépre érkezett jelzés alapján a felügyeletet ellátó diszpécser - a megrendelő igényeinek megfelelően - telefonon keresztül intézkedik.

 

2. Kivonuló készenlét

- A beérkező jelzésekre a diszpécser értesíti az objektumhoz legközelebb eső gépkocsizó járőrt, aki azonnal elindul az objektum felé és megteszi a megfelelő intézkedéseket. Hosszabb ideig őrizetlenül hagyott objektumok esetén ideális megoldás az időszakosan kivonuló készenlét, amely működését és szolgáltatását tekintve megegyezik a kivonuló készenlét esetében leírtakkal.

Nagyobb objektumok, telephelyek biztonságának kialakításához gyakran ajánljuk a technikai- távfelügyeleti rendszer és az élőerős védelem kombinációját.

 

Márkák

paradox dsc