E-mail küldés Pestdental Fogorvosi Rendelő
Cím: 1092 Budapest IX. kerület, Kinizsi u. 22. fsz. 4. Mobil: (20) 535-4842

Pestdental Fogorvosi Rendelő

Dr. Mihályi Szilvia - fogorvos, szájsebész szakorvos
Dr. Mihályi Szilvia - fogorvos, szájsebészA Semmelweis Egyetem Fogorvos­tudományi Karán végeztem. dentoalveoláris sebész szakvizsgának megszerzéséhez, a Semmelweis Egyetem Oktatási Centrumának Ambuláns szájsebész­etén dolgoztam. A Pest Dental magánrendelőn kívül Írországban is praktizálok, fogorvosként és szájsebészként egyaránt.

A fő területem a szájsebész­et, az implantológia, az esztétikai beavatkozások, valamint a fogpótlások készítése. A szájüregi rák kutatásával kapcsolatban több közleményem jelent meg szakmai folyóiratokban. Folyamatos továbbképzéseken, szakmai fórumokon veszek részt. Angol nyelven beszélek.

Az alapos állapotfelmérés mellett részletesen tájékoztatom minden páciensemet a fogászat­i kezelésekkel, kérdésekkel kapcsolatban, hogy bátrabban és több bizalommal fordulhassanak fogorvos­hoz. Szerintem egy szájüregi, fogazati betegség vagy esztétikai defektus az ember egészére (emésztőszervrendszeri, pszichológiai problémák...) befolyással van és véleményem szerint egy szép mosollyal mindenki új emberré változhat, nemcsak külsőleg, hanem lelkileg is.