E-mail küldés Homokceremonia.hu - Esküvői homoköntő szett webáruház
Cím: 6050 Lajosmizse, Városház tér 11. Mobil: (70) 256-5588

Homokceremonia.hu - Esküvői homoköntő szett webáruház

2011 őszén kötöttük össze életünket. Mivel külső helyszínen tartottuk a polgári szertartást, így az akkor még számunkra ismeretlen homoköntést ajánlották a gyertyagyújtás helyett. Ekkor hallottunk először a homokceremóniáról, de az ötlet mindkettőnknek nagyon megtetszett.

Ezt az eljárást nem csak az időjárási viszontagságoktól félve érdemes választani (hisz szeles idő esetén problémát okozhat a közös gyertya meggyújtása illetve a láng megtartása a ceremónia alatt ) hanem mert egy maradandó emléket is nyújt számotokra, mely közös életetek helyszínének ékes díszeként szolgál!

S mivel mi magunk sem találtunk ennek megőrzésére szolgáló komplett megoldást Magyarországon, így azon kezdtünk gondolkodni, hogyan is őrizhetnénk meg a számunkra is oly értékes homok ceremónia emlékét/kellékét! Így született meg az általunk megálmodott homokceremónia szett!

 Egy dekoratív dobozba zárva egyaránt tárolhatjátok a szertartáson összeöntött homokot tartalmazó üveget, egy később rólatok készült esküvői képpel kiegészítve. Vagy másik megoldásként az összeöntött homok üvege mellé, behelyezhetitek a két kis homokszóró üveget is! Kedvetek szerint és egyéniségeteknek megfelelően választhattok több keret, valamint homok szín közül, hogy mindenki rátaláljon a hozzá legmegfelelőbb összeállításra!