E-mail küldés Sárvár Security Service Kft.
Cím: 9600 Sárvár, Batthyány u. 63. Tel: (95) 523-848

Sárvár Security Service Kft.

A mai, folyamatosan változó, váratlan és kiszámíthatatlan helyzetekkel teli világban egyre inkább a figyelem központjába kerül és növekvő értéket jelent a BIZTONSÁG!

A Sárvári Security Service Kft. éppen abban tud segítségére lenni, hogy biztonságban érezhesse szeretteit, saját magát, vállalkozását, munkatársait, adatait és vagyonát!

Cégünk - a tulajdonosok már akkor jelentős szakmai tapasztalataira alapozva - 1994-ben alakult, s mára az ország egyik legismertebb és elismertebb személy- és vagyonvédelmi szolgáltatójává lépett előre.
Célunk - egyben fejlődésünk záloga - a kezdetek óta változatlan: az ügyfelek igényeihez igazodva, magas szakmai és technikai színvonalon nyújtsunk megbízható, széles körű és széles körben elérhető szolgáltatásokat.

Tevékenységünk során vagyona számára igény szerint akár élőerős, akár technikai - mechanikai, elektronikai - őrzésvédelmet biztosítunk, 24 órás diszpécserszolgálatunk pedig kiemelt garanciát nyújt arra, hogy a rendkívüli eseményekre mindenkor és mindenhol gyors, szakszerű intézkedés szülessen.

Személyvédelmi területen szintén körültekintő, megbízható szolgáltatással szavatoljuk megbízónk biztonságát, adatait, információit pedig nagy szakértelemmel és tapasztalattal óvjuk az illetéktelenektől.

A Sárvári Security Service Kft. számos alkalommal bizonyította már, hogy bármely sport, kulturális és egyéb rendezvény, kiállítás vagy vásár biztosítását magas színvonalon képes ellátni, professzionális magánnyomozóink pedig kiderítik Önnek, amit tudni akar, amiről úgy érzi, hogy feltétlenül tudnia kell.