Vesta Facility Management Kft.
Cím: 2724 Újlengyel, Petőfi Sándor u. 48. Tel: (1) 215-5382

Vesta Facility Management Kft.

Mint gyártó cég, felelősség nehezedik vállunkra, hogy takarékosan használjuk fel a nyers­anyagokat a textilgyártás, a fémfeldolgozás, a műanyagtechnika, valamint az elektronika te­rületén egyaránt. Ergonómikus eszközeinkkel szem előtt tartjuk a takarításban munkát vállalók egészségét is. Célunk, hogy termékeink élettartama a lehető leghosszabb legyen. Ezen felül nemcsak tökéletesen kell működniük, hanem megjelenésükkel is el kell varázsolniuk Önöket. A VERMOP céget az ügyfelek megfelelő tájékoztatása, a megrendelések rugalmas feldolgozása, az átfogó szerviz jellemzi. A szállítás gyors és megbízható.

A VERMOP név kiváló minőségű profes.­szionális termékeket és moduláris innovatív takarítórendszereket takar. Az iparág min­den területén megbízható minőségű munkát tud végezni a segítségünkkel. A kisebb irodák takarításától kezdve, a kórházakon, tisztate­reken, szociális és oktatási intézményeken át a különböző nagy ipari létesítményekig min­denhol meg fogja állni a helyét a VERMOP-pal. A felületektől, ill. szennyeződésfajtáktól függően választhatja ki az optimális technoló­giát és VERMOP eszközt. A minőséget több évtizednyi know-how és tapasztalat garan­tálja. Mopgyártással kezdődött a VERMOP sikertörténete a II. világháború előtt. Az 1950-es évektől a pamacsmop terjedt el, az 1990-es évektől pedig a mikroszál hódította meg a takarítópiacot. Majd 1996-ban cégünk a Twixter rendszerrel a világon először bevezette a két oldalán használható mopot. Az idők során a szakértők számos formatervezési díjjal tüntették ki a kiváló minőségű fémből és mű­anyagból készült termékeinket. A hagyományokban gazdag VERMOP családi vállalkozás székhelye a München melletti Gilchingben ta­lálható (kutatás és fejlesztés), a gyártás és termelés pedig a saját üzemekben Wertheimban, ISO minősítéssel törté­nik. A VERMOP világszerte már 11 fiókvállalattal, további 7 országban pedig képviselettel rendelkezik.

Évről évre megjelenő katalógusunk strukturált, specifi­kus felépítésű és szisztematikus. Mindig frissülő termék­választékunk 4 területre osztható fel: Individual, Power, Tools, Soft. Az innováció nálunk tradíció: a bevált ter­mékpaletta mellett számos újdonságot fejlesztettünk ki és mutattunk be az elmúlt években. Legújabb termékeink­kel május 8-11. között ismerkedhet az amsterdami RAI Központban, a 9-es csarnok 201-401 standján. Ekkor ren­dezik meg az ISSA/INTERCLEAN Kiállítást és Vásárt, amely 1967 óta a világ legnagyobb és vezető tisztítás-technológiai eseménye.

Egyik új csúcstermékünk a Mag System, amelyet 2011. évben CMS Berlin Porus Award és 2012. évben Amsterdam Innovation Award díjra jelöltek.

Ez a rendszer teljesen új módszert jelent, mégpedig abban, hogyan tudja a mophuzatokat a tartóra rögzíteni. Az innovatív Mag-tartó a beépített mágnesek erejét hasz­nálja a mopok különösen könnyű és gyors cseréjéhez. További előnye, hogy a Magtartó négy különböző moptípushoz alkalmazható. Ideális megoldás a különféle mopok, különböző takarítási módszerek rugalmas használatához. A mosható, különböző textilminőségű Mag-mopok pl. a Mag Twixter duplamop és a Mag Sprint laposmop könnyedén kipréselhetők a Mag lapospréssel a mop levétele nélkül, ami maximálisan higiénikus megoldás. Az ergonómikus rendszer hatékonysága mindezek által mérhető is, legyen szó akár egyszerűbb, akár összetettebb takarítási technológiákat megkövetelő létesítményekről (kór­ház, iroda, iskola, óvoda stb.). Jelentősen csökkenhet a ráfordított munkaidő, a beruházási költség, valamint egyszerűbb a logisztika a napi takarítás, fertőtlenítő-takarítás, ill. az egy- és kétlépcsős takarítás során. A mopokba épített rugalmas belső rész felmosás közben biztosítja az optimális stabilitást. A Mag System rugalma­san és egyszerűen alkal­mazható a különböző felhasználási módszerek­kel: Mag-Press, Des-kád, Pre-Wash, száraztakarí­tás, VK4 függőleges prés, permetező és öntő módszer.