E-mail küldés Gravitáció Kft.
Cím: 9700 Szombathely, Sági u. 3. Tel: (94) 513-490

Gravitáció Kft.

A Gravitáció Kft. 1984-ben alakult. Kezdetben épületgépészeti kivitelezéssel foglalkoztunk, majd 1989-től kezdtünk el kereskedelmi tevékenységet folytatni, 1996-tól pedig kiemelten épületgépészeti termékek nagykereskedelmi forgalmazásával is foglalkozunk.

Jelenleg a Kft. egy 17.000 m2-es központi telephellyel rendelkezik Szombathelyen, a Sági út 3. szám alatt, ahol 5.000 m2-es fűtött nagykereskedelmi raktár és 700 m2-es diszkont áruház működik. A Kft. tulajdonában van a szombathelyi Uzsoki utcában egy 6000 m2-es telephely, 1.400 m2-es fűtött raktárral, ahol egy 400 m2-es bemutatóteremmel rendelkező szerelvény- és fürdőszobacentrum üzemel. 2003-ban egy építőanyag kereskedés megvásárlásával bővűlt a cég profilja, amely GRAVI-ÉPKER néven szolgálja ki Partnereit/Vásárlóit a szombathelyi a Söptei út. 76-78. szám alatti telephelyén.

A Gravitáció Kft. Magyarország egyik meghatározó épületgépészeti kis-és nagykereskedelmi vállalata. Az épületgépészeti és fürdőszobai termékek legszélesebb skáláját forgalmazzuk, mely elengedhetetlen a víz-, csatorna-, gáz-, központi fűtés-szerelési munkákhoz. Forgalmazunk csempéket, padlólapokat, szanitereket és fürdőszoba felszerelési cikkeket is. A felsorolt árucsoportokból raktárainkban kb. 20.000 fajta termék található meg.

A cég dolgozóinak létszáma kb.90 fő, az adott munkakörökben magas szakmai végzettséggel rendelkező munkatársaink a megfelelő segítséget tudják nyújtani partnereink részére.

Kiterjedt partnerhálózattal rendelkezünk Vas, Zala, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Baranya, Somogy, Hajdú-Bihar és Pest megyékben. A szerződéses partnereink között, kiskereskedők és kivitelező vállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

2000. évtől rendelkezünk az ISO 9001:2000 minősítéssel, mely reményeink szerint még jobb kiszolgálást eredményez jelenlegi és jövőbeni partnereink megelégedésére.

Társaságunk 2002. év elejétől a Magyar Épületgépész Szövetséggel karöltve nagy hangsúlyt fektet az alternatív, megújuló energiaforrások hasznosítására tervezett berendezések népszerűsítésére és azok mind szélesebb körben történő alkalmazására, értékesítésére a kivitelezők és viszonteladók képzésével. Az elmúlt években partnereinknek rendszeresen szerveztünk kül- és belföldi gyárlátogatásokat és termékismertető előadásokat.

A Gravitáció Kft. fontosnak tartja a piac további szakmai fejlődését, így Plan Zrt –vel (1982), valamint a Szidó Kft –vel (1991) közösen alapító tagjai a GéPéSZ Csoportnak, melyek markáns és ismert szereplői a hazai épületgépészeti szakkereskedelmi piacnak. A GéPéSZ Csoport küldetése, hogy az erőforrások koncentrálásával, funkcionálisan egy, de szervezetileg több társaság azonos érdekei mentén, közös gazdasági célok kitűzésével, hosszútávon sikeresen együttműködjön. A cégcsoport 2003-ban Kecskeméten megalapította a Gépész Koordinátor Kft-t, mely kizárólagos termékeikkel, több világmárka élvonalbeli szakkereskedelmével, a beszerzési tevékenységet végzi. A budapesti központi GéPéSZ raktár szolgálja a cégcsoporton belüli optimális logisztikát. A siker titka összetett, szerepe van benne cégcsoport nagyságából adódó jobb kiszolgálási készségnek, a központi beszerzési stratégiának, saját márkás termékeinknek, átgondolt kereskedelmi koncepciónknak és széleskörű marketingtevékenységünknek.