E-mail küldés EnviroTrade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 2509 Esztergom-Kertváros, Hrsz. 30057/1 Tel: (33) 502-470

EnviroTrade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Az Envirotis Holding több évtizedes múlttal rendelkező hazai tulajdonú cégcsoport. Küldetésünk, hogy az évek során felépített tudásbázisunkkal a káros környezeti terhelés hatásainak felszámolása érdekében teljes körű, fenntartható, zöld megoldásokat biztosítsunk partnereink számára.

Tevékenységünk központjában a környezet védelme, a fenntartható gazdaság elősegítése és az életminőség javítása áll.
Felelősséggel betartunk minden hazai és nemzetközi szabályozást.

A környezetipar jelentős szereplőjeként aktív szerepet vállalunk a szakmai szervezetek munkájában, támogatva egy haladó, jól működő szabályozási környezet kialakítását.

Biztonságos, komplex, átlátható, megbízóink egyedi igényeire szabott megoldásokat szállítunk. Munkánk során az ügyfél az első! Együttműködésünk alapja a tisztesség, a szakmai hitelesség és a megbízhatóság. Partnereinkkel hosszú távú, bizalmi alapokra épülő együttműködés kialakítására törekszünk a fenntarthatóság és a környezetvédelem elvére alapozva.

Technológiáinkkal a környezet és a gazdaság békés együttélését szolgáljuk. Folyamatosan kutatunk fejlettebb, gazdaságosabb eljárások után. Célunk, hogy az Európai Unió irányelveinek megfelelően egyre nagyobb mértékű legyen hazánkban is az újrahasznosítás, javuljon a környezetbiztonság és az életminőség.

Elkötelezett munkatársainkkal érjük el sikereinket. Célunk a legjobb hazai szakemberek hosszú távú és eredményes foglalkoztatása. Olyan munkatársakkal dolgozunk, akiknek fontosak természeti értékeink, a feladatokban rejlő kihívás, a csapatban végzett, minőségi munka. Fontos számunkra, hogy érezzék: hasznos társadalmi célokért tevékenykedő, megbecsült és elismert cégcsoport dolgozói.

A fenntartható fejlődésért dolgozunk, amelynek érdekében szakmai tevékenységünkön túl, részt veszünk olyan társadalmi tevékenységekben, amelyek erősítik a jövő iránt felelősségvállalást, illetve az esélyegyenlőséget. Ezzel is hozzá kívánunk járulni legfontosabb célkitűzésünk megvalósításához, társadalmunk életminőségének javításához.