E-mail küldés Nagév Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Kinizsi utca 7 Tel: (+36) 52 563 100,(+36) 52 563 113

Nagév Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A NAGÉV Ipari-, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a legnagyobb magyar tulajdonú ipari járdarács gyártó vállalkozás, amely Hajdúböszörményben és Tiszacsegén működteti üzemeit.
A tűzihorganyzó eljárás költségvonzat és élettartam tekintetében jóval kedvezőbb tulajdonságokat mutat, mint bármely más, magas élettartamú felületkezelési eljárás, így egyre meghatározóbb szerepet kap a felületkezelési eljárások területén. Ezt a tendenciát az európai integrációs folyamat csak tovább erősíti.
A tűzihorganyozás, mint felületkezelési eljárás egy tradicionális technológia, amely nemcsak gazdaságos és tartós, de környezetbarát eljárás is. A NAGÉV Kft. tiszacsegei üzemét a legnagyobb körültekintéssel tervezték és építették, nagy hangsúlyt fektetve a környezetvédelmére.
A korszerű szabályozás technika és a folyamatos mérések teszik átláthatóvá, ellenőrzötté a tűzihorganyzás technológiáját. A horganyozókád fölé holland pályázati forrás igénybevételével kámzsát építettünk, amely javítja a gázok, gőzök elszívásának hatékonyságát Ha ön az acélszerkezet korrózió védelmére tűzihorganyzást ír elő, környezetét is védi.